Welk logo vind jij het beste?

Huisstijl-grootNu ik als zzp’er begonnen ben, heb ik natuurlijk ook een huisstijl nodig. Maar hoe kom ik voor een zacht prijsje aan een passende, professionele huisstijl?

Tijdens het schrijven van gastblogs ontdekte ik Fiverr. Via deze site bieden creatievelingen van over de hele wereld hun diensten aan. Voor een ander blog had ik een Bitcoin aangeschaft. Die stond toch maar te verdampen. Goede redenen voor een experiment.

Vijf vormgevers vroeg ik om een logo. En ik moet zeggen, ik ben prettig verrast. Tuurlijk, wil je een logo dat naadloos op je missie, visie en kernwaarden aansluit, dan kun je beter een Nederlandse professional inschakelen. Maar voor een startende zzp’er zoals ik, vind ik ze eigenlijk helemaal niet zo gek. Wat vinden jullie?

Bekijk en stem!