Van curriculum vitae naar cv-graphic

Weinig vacatures. Veel en sterke concurrentie. Met brieven schrijven alleen kom je er tegenwoordig niet meer. Om mezelf als inventieve communicatieadviseur te profileren, heb ik – met een beetje hulp – mijn ‘ouderwetse’ curriculum vitae veranderd in een cv-graphic. Overzichtelijk, informatief en een leuke, opvallende binnenkomer! Als extra trigger leidt de cv naar een online test. Hiermee kunnen potentiële werkgevers achterhalen of ik met ze match.

De resultaten mogen er ook zijn. Veel leuke reacties en ‘interessantjes’ in LinkedIn. Nooit eerder was een update van mij zo zichtbaar in mijn netwerk, en daar voorbij. Met 3 gesprekken uit 5 brieven, ben ik ook zeker niet ontevreden.

Hieronder de cv-graphic (click om te vergroten). Met dank aan Media&More voor de strakke vormgeving.

cv-graphic

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *